Tweetalig Onderwijs (TTO)

Hou jij van een uitdaging?

Goede kennis van het Engels wordt steeds belangrijker. In het hbo en op de universiteit worden in het Engels gegeven en veel studieboeken zijn in het Engels. Ook in het bedrijfsleven is goed Engels vaak een vereiste. Kijk maar eens in de personeelsadvertenties.

Wil je later ook wel in het buitenland studeren of werken, dan moet je Engels zeker goed zijn. Tweetalig Onderwijs (TTO) geeft je daarvoor een perfecte start.Tweetalig onderwijs wordt gegeven op de locatie Aalderinkshoek (een gedeelte van de opleiding is ook in Rijssen te volgen) en is bedoeld voor leerlingen die van een uitdaging houden, leerlingen die het leuk vinden over de grens te kijken en nieuwe contacten te leggen. 

Eisen
Wij verwachten dat jij een vwo-advies hebt van jouw basisschool en een CITO-score van 543 of hoger met een positief advies voor tweetalig onderwijs. Ook kijken we naar het niveau voor begrijpend lezen op de basisschool. Er wordt in principe één TTO-klas gemaakt van maximaal 28 leerlingen. Wanneer het aantal aanmeldingen hoger is dan 28, bepaalt loting of je wordt toegelaten.

Kosten
De kosten voor tweetalig onderwijs bedragen 415 euro per leerling, per leerjaar in de onderbouw. Deze kosten omvatten alle activiteiten, inclusief de reis naar Engeland in het derde leerjaar vwo.

Flyer & belastingstellingsformulier
Download hier de flyer over Tweetalig Onderwijs.
Schrijf je
hier in voor het belangstellingsformulier Tweetalig Onderwijs.
Download hier de presentatie van de FLE-bijeenkomst.

Meer info: www.ikkiestto.nl