Tweetalig Onderwijs (TTO)

Hou jij van een uitdaging?

Goede kennis van het Engels wordt steeds belangrijker. In het hbo en op de universiteit worden in het Engels gegeven en veel studieboeken zijn in het Engels. Ook in het bedrijfsleven is goed Engels vaak een vereiste. Kijk maar eens in de personeelsadvertenties.

Wil je later ook wel in het buitenland studeren of werken, dan moet je Engels zeker goed zijn. Tweetalig Onderwijs (TTO) geeft je daarvoor een perfecte start.Tweetalig onderwijs wordt gegeven op de locatie Aalderinkshoek (een gedeelte van de opleiding is ook in Rijssen te volgen) en is bedoeld voor leerlingen die van een uitdaging houden, leerlingen die het leuk vinden over de grens te kijken en nieuwe contacten te leggen. 

Vanaf schooljaar 2019-2020: tweetalig onderwijs voor havo en vwo-leerlingen

Met ingang van schooljaar 2019-2020 start het Pius X College (wanneer er voldoende belangstelling is) ook met tweetalig onderwijs op havo-niveau.

Heb jij een havo-advies en kun je starten in een havo-vwo klas, dan kun jij je hiervoor opgeven. Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. F. Kleinheerenbrink of met één van de tto-coördinatoren, mevrouw van Haren of mijnheer Schouten. Tijdens het open huis op maandag 21 januari zal hierover ook meer informatie worden gegeven.

Ben je benieuwd hoe een Engelstalige les eruit ziet? Meld je dan aan voor enkele proeflesjes door het belangstellingsformulier in te vullen. Je wordt dan automatisch voor de proeflesmiddag op woensdagmiddag 13 februari uitgenodigd.

Kosten
De kosten voor tweetalig onderwijs bedragen 415 euro per leerling, per leerjaar in de onderbouw. Deze kosten omvatten alle activiteiten, inclusief de reis naar Engeland in het derde leerjaar vwo.

Flyer & belastingstellingsformulier
Download hier de flyer over Tweetalig Onderwijs.
Schrijf je
hier in voor het belangstellingsformulier Tweetalig Onderwijs.
Download hier de presentatie van de FLE-bijeenkomst.

Meer info: www.ikkiestto.nl