Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Toptraject

Ben jij een mavo-leerling, houd je van uitdaging, heb je doorzettingsvermogen, wil je graag ‘levensechte’ opdrachten uitvoeren en uiteindelijk je hbo-diploma halen? Dan zal het Toptraject op het Pius jou zeer waarschijnlijk aanspreken. Het Toptraject is een doorgaand leertraject (vmbo-mbo-hbo) voor ambitieuze en praktisch ingestelde vmbo’ers die via het mbo een hbo-diploma willen halen. Je zet je extra in voor o.a. Nederlands en wiskunde. Daarnaast helpt het traject jou bij het ontwikkelen van je studie skills. We betrekken zoveel mogelijk het bedrijfsleven erbij: praktijk gerelateerde opdrachten worden vanuit een bedrijf ingebracht. Zo hebben wij van Heracles de opdracht gekregen om iets te bedenken voor de sfeer die de jeugd ten goede komt tijdens de thuiswedstrijden. Misschien wordt jouw oplossing wel uitgevoerd in de praktijk, hoe gaaf is dat! Als je het Toptraject succesvol afrondt, krijg je naast je diploma ook het Toptrajectcertificaat.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator Susan Veelers (s.veelers@piusx.nl) Tot de kerstvakantie wordt haar taak waargenomen door Patricia oude Spraaksté (p.oudespraakste@piusx.nl). Je kunt ook een kijkje nemen op www.toptraject.nl.

Groep 8 activiteiten

Nog even dan ga jij naar de middelbare school, leuk! Maar misschien ook best een beetje spannend. Het Pius X College is in ieder geval een school waar je je snel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Ben jij benieuwd naar onze school? 

Bezoek dan onze informatieavonden, open lesdagen, Xperience-middagen of ons open huis. Klik hier voor de agenda.

Van Renneslaan wordt Alma College
Onze vmbo-locatie aan de Van Renneslaan gaat over in het Alma College. Klik hier voor meer informatie.