Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Over het Pius, locatie Van Renneslaan

De docenten op de locatie Van Renneslaan gaan graag de uitdaging met jou aan. In leerjaar 1 en 2 werken we samen met jou aan verschillende vakken die voor jouw toekomst belangrijk zijn. Dit doen we op verschillende manieren. We bieden onderwijs van deze tijd, waarin het werken met laptops (ict-rijk onderwijs) niet meer is weg te denken. Je krijgt les in een modern gebouw met mooie, overzichtelijke lokalen. Onze vmbo-locatie is niet heel groot. Daardoor vinden onze leerlingen het erg gezellig en het heeft als voordeel dat je iedereen snel leert kennen.

Een brede basis
Een brede basis Je gaat natuurlijk naar school om te leren. Je legt bij ons een basis voor jouw toekomst. Jij staat hierbij centraal. Wie ben je, waar ben je goed in, wat lijkt je leuk en wat wil je graag bereiken? We nemen je mee op ontdekkingstocht. Dit betekent dat we niet alleen maar lessen geven. In de onderbouw besteden we aandacht aan veel verschillende onderwerpen. Je maakt bijvoorbeeld kennis met onze profielen,  gaat op excursie of brengt een bezoek aan een bedrijf. Er zijn ook verschillende culturele activiteiten. Je maakt kennis met de vakken muziek, dans, drama en vakken uit de beeldende vorming.

Xperience middag voor leerlingen in groep 7


Xperience middag op woensdag 15 juni - Locatie Aalderinkshoek (voor leerlingen uit groep 7)

Klik hier om je aan te melden.

Xperience middag op woensdag 22 juni - Locatie Rijssen (voor leerlingen uit groep 7)

Klik hier om je aan te melden.


Virtuele tour

- Klik hier voor de virtuele tour van de locatie Rijssen (mavo/havo/vwo).
- Klik hier voor de virtuele tour van de locatie Aalderinkshoek (mavo/havo/vwo/tto).


De locatie Van Renneslaan gaat met ingang van schooljaar 2022 - 2023 over in het Alma College. Kijk voor meer informatie op www.almacollege.nl