Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Gradua Huiswerkbegeleiding

Het maken van huiswerk, beheersen van studievaardigheden als plannen en organiseren, en daarnaast rust en motivatie zijn belangrijke voorwaarden voor het verkrijgen van goede schoolresultaten. Soms zit het even niet mee op school en hebben leerlingen tijdelijk extra hulp nodig om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Ouders zijn niet altijd in staat om deze hulp te kunnen bieden en/of willen daarbij bewust ontzorgd worden.

Gradua Huiswerkbegeleiding is een betrouwbare en deskundige partner van het Pius X College bij de huiswerkbegeleiding van onze leerlingen. Het huiswerkbegeleidingsinstituut is gevestigd in onze school en daardoor kunnen leerlingen na de laatste les op school blijven om onder professionele en deskundige begeleiding van Gradua huiswerk te maken. Als de leerling vervolgens thuis komt is het huiswerk (gecontroleerd) af en het leerwerk overhoord.

Door deze samenwerking is Gradua in staat om huiswerkbegeleiding bereikbaar te maken voor de leerlingen door het aanbieden van verschillende begeleidingsvormen en door daarbij vriendelijke tarieven te hanteren.

Voor meer informatie over Gradua Huiswerkbegeleiding kijk op: www.gradua.nl

Download hier de folder van Gradua Huiswerkbegeleiding.

Aanmelden virtueel open huis

Nog even dan ga jij naar de middelbare school, leuk! Maar misschien ook best een beetje spannend. Het Pius X College is in ieder geval een school waar je je snel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Ben jij benieuwd naar onze school? 

Bezoek dan ons virtueel open huis!

Maandag 17 januari om 18.30 uur: locatie Aalderinkshoek (mavo - havo - vwo).
Klik hier om je aan te melden.

Dinsdag 18 januari om 18.30 uur: locatie Rijssen (mavo - havo - vwo).
Klik hier om je aan te melden.

Het virtueel open huis is te volgen via de website. Heb je je aangemeld? Dan ontvang je een leuke verrassing!

*Als de situatie rondom corona het toelaat zullen wij na de virtuele open huizen persoonlijke rondleidingen organiseren.

Van Renneslaan wordt Alma College
Onze vmbo-locatie aan de Van Renneslaan gaat over in het Alma College. Klik hier voor meer informatie.