Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Het kabinet heeft een strenge lockdown afgekondigd. Dit betekent dat fysiek onderwijs vanaf maandag 20 december tot en met in ieder geval 9 januari 2022 niet mogelijk is, met uitzondering van SE-toetsen. De voorbereidingslessen van deze SE-toetsen vinden online plaats. Verder vervallen alle lessen in de week van 20 t/m 24 december. Ouders/verzorgers en leerlingen zijn hierover op zondag 19 december via de e-mail geïnformeerd.

De locaties van het Pius X College zijn maandag 20 en dinsdag 21 december 2021, telefonisch bereikbaar van 8.30-12.00 uur . Medewerkers zijn ook via e-mail te bereiken. Hoe het verder gaat na de kerstvakantie is nog onzeker. We wachten de volgende persconferentie af en zullen daarna met onze berichtgeving komen.

Namens alle medewerkers van het Pius X College wensen we iedereen fijne feestdagen, een goede vakantie en alvast een goed, gelukkig en gezond 2022 toe.


Aanmelden virtueel open huis

Nog even dan ga jij naar de middelbare school, leuk! Maar misschien ook best een beetje spannend. Het Pius X College is in ieder geval een school waar je je snel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Ben jij benieuwd naar onze school? 

Bezoek dan ons virtueel open huis!

Maandag 17 januari om 18.30 uur: locatie Aalderinkshoek (mavo - havo - vwo).
Klik hier om je aan te melden.

Dinsdag 18 januari om 18.30 uur: locatie Rijssen (mavo - havo - vwo).
Klik hier om je aan te melden.

Het virtueel open huis is te volgen via de website. Heb je je aangemeld? Dan ontvang je een leuke verrassing!

*Als de situatie rondom corona het toelaat zullen wij na de virtuele open huizen persoonlijke rondleidingen organiseren.

Van Renneslaan wordt Alma College
Onze vmbo-locatie aan de Van Renneslaan gaat over in het Alma College. Klik hier voor meer informatie.