Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Even voorstellen 

Hoi, ik ben Marina Avesaat en ik werk als schoolmaatschappelijk werker vanuit Avedan op Pius X College in Almelo, locatie Aalderinkshoek en Van Renneslaan. Ik heb regelmatig contact met school. Misschien kan ik ook wat voor jou betekenen. Stel: je vindt het lastig om voor jezelf op te komen, je wordt gepest, je ouders gaan scheiden, je voelt veel stress of je zit gewoon even niet zo lekker in je vel. Misschien vind je het dan fijn om daar met iemand over te praten. Heb jij wel eens zulke vervelende gevoelens? Blijf er dan niet mee zitten! Samen kunnen we kijken hoe jij weer lekkerder in je vel komt te zitten.


Hoe werkt het?

In een eerste gesprek maken we natuurlijk kennis met elkaar en bespreken we waarom het even niet zo goed gaat. Daarna kijken we als jij dat wilt samen hoe je je weer beter kunt gaan voelen en als het nodig is kan ik je daar natuurlijk ook mee helpen. Hulp van een schoolmaatschappelijk werker is gratis. Je kunt zelf contact opnemen, maar het kan ook via de leerlingbegeleider, de docenten of je ouders. Weet je niet zeker of ik iets voor je kan betekenen? Mail of bel mij gerust via m.avesaat@avedan.nl of 06 10 03 53 88, dan overleggen we gewoon even. De gesprekken zijn op school of bij mij op kantoor.


Inloopmomenten

Hieronder zie je de planning per locatie tot aan de kerstvakantie van de vrijdagen die ik aanwezig ben op Pius X College, locatie Aalderinkshoek. Kom gerust langs met je vraag!


Locatie Aalderinkshoek

Datum

Tijd

24 september

9:00-12:00

8 oktober

9:00-12:00

5 november

9:00-12:00

19 november

9:00-12:00

3 december

9:00-12:00

17 december

9:00-12:00


 


Groep 8 activiteiten

Nog even dan ga jij naar de middelbare school, leuk! Maar misschien ook best een beetje spannend. Het Pius X College is in ieder geval een school waar je je snel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Ben jij benieuwd naar onze school? 

Bezoek dan onze informatieavonden, open lesdagen, Xperience-middagen of ons open huis. Klik hier voor de agenda.

Van Renneslaan wordt Alma College
Onze vmbo-locatie aan de Van Renneslaan gaat over in het Alma College. Klik hier voor meer informatie.