Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Zoals u ongetwijfeld uit de media hebt begrepen is er een nieuw standpunt vanuit het ministerie met betrekking tot het dragen van een mondkapje in scholen.

Wat betekent dit voor onze leerlingen en docenten?

Met ingang van maandag 5 oktober geldt voor iedereen (leerlingen en medewerkers) de verplichting om een mondkapje te dragen tijdens verplaatsingen en tijdens praktijklessen/practica waarin het moeilijk is om 1,5 meter afstand te houden. Iedereen zorgt zelf voor een mondkapje. Tijdens andere lessen is het niet verplicht om een mondkapje te dragen, maar mocht iemand het prettig vinden om een mondkapje te dragen, dan is dat geen probleem.

Aanmelden infoavonden

Om zoveel mogelijk ouder(s)/verzorger(s) de gelegenheid te geven de voorlichtingsavond bij te wonen, bieden wij de voorlichtingsavond zowel op school als online aan. Helaas zijn wij op school wel gebonden aan een maximaal aantal personen. De voorlichtingsavond is daarom ook via een livestream thuis te volgen. I.v.m. coronamaatregelen verzoeken wij u vriendelijk om één ouder/verzorger aan te melden.   

Ook als u de voorlichting online wilt volgen verzoeken we u om u aan te melden. Daarnaast sturen we u graag een informatiepakket toe. Mocht u die willen ontvangen, laat dan uw adresgegevens achter.

Klik hier om u aan te melden voor de voorlichtingsavond, locatie Van Renneslaan op di. 27 oktober om 19.30 uur (vmbo-mavo).

Klik hier om u aan te melden voor de voorlichtingsavond, locatie Aalderinkshoek op di. 3 november om 19.00 uur (mavo-havo-vwo-tto). 

Klik hier om u aan te melden voor de voorlichtingsavond, locatie Rijssen op di. 24 november om 19.30 uur (mavo-havo-vwo).