Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

In goed overleg met de PMR, de schoolleidingen en de GGD hebben we besloten dat we het nieuwe jaar gaan starten met een online lesweek (4 t/m 8 januari). We gaan ervan uit dat we vanaf 11 januari weer gewoon fysiek onderwijs verzorgen. 

Er is veelvuldig overleg geweest met de collega-scholen in de regio. Alle scholen maken een eigen afweging vanuit hun specifieke situatie. Voor de hele instelling Pius Canisius geldt dat er die week online les wordt gegeven.

De vijf locaties van Pius en Canisius blijven open voor leerlingen die niet de mogelijkheid hebben om vanuit huis te werken.


Aanmelden digitaal open huis

Nog even dan ga jij naar de middelbare school, leuk! Maar misschien ook best een beetje spannend. Het Pius X College is in ieder geval een school waar je je snel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Ben jij benieuwd naar onze school? Meld je dan aan voor ons digitale open huis. Je hebt dan de mogelijkheid om onze school virtueel te bezoeken en je kunt via videogesprekken praten met onze leerlingen en medewerkers.

Meld je gauw aan via onderstaande links. We mailen je de link naar de virtuele tour op de dag van ons open huis!

- Digitaal open huis locatie Van Renneslaan (maandag 8 februari)
- Digitaal open huis locatie Rijssen (dinsdag 9 februari)
- Digitaal open huis locatie Aalderinkshoek (woensdag 10 februari)

De digitale open huizen duren van 18.30 - 20.30 uur. 

Natuurlijk hadden we je graag persoonlijk op onze locaties willen ontvangen, maar helaas is dat nu niet mogelijk. Mochten we op een later moment alsnog een open huis kunnen organiseren dan hoor je dat van ons.

Tot gauw op ons digitale open huis!