Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

BELANGRIJKE UPDATE omtrent schoolexamens (25-3 om 9.00 uur)

Gisteren hebben wij deze brief naar ouders van onze examenleerlingen gemaild.

BELANGRIJKE UPDATE voor alle leerlingen (20-3 om 12.00 uur)

Zojuist hebben wij deze brief naar alle ouders en leerlingen gemaild.

BELANGRIJKE UPDATE omtrent schoolexamens (18-3 om 13.45 uur)

Zojuist hebben wij deze brief naar ouders en leerlingen gemaild.


Overige informatie


Terughoudend in sociale contacten
We vragen u en onze medewerkers om terughoudend te zijn in sociale contacten en ervoor te zorgen dat de gevraagde 1,5 meter afstand tussen mensen wordt bewaard. Voor opvang van leerlingen zijn onze locaties geopend, maar niet voor sociale ontmoetingen op of rond het schoolterrein.


Aanwijzingen RIVM
Voor zowel leerlingen als medewerkers gelden nog steeds de aanwijzingen van het RIVM: blijf thuis en beperk je sociale contacten als je verkouden bent, keelpijn of verhoging tot 38 graden hebt, of hoest. Ook moet men thuisblijven als men zelf of een huisgenoot behoort tot de groep ‘kwetsbare personen’ of als men een huisgenoot heeft waarvan is vastgesteld dat hij/zij het Coronavirus heeft. Kijk op de website van het RIVM voor de antwoorden op de meestgestelde vragen.


Communicatie en informatie
We blijven zo goed mogelijk met u communiceren via deze informatiepagina. Indien nodig informeren wij onze leerlingen en ouders via de mail. Mocht u nog vragen hebben, en kunt u geen antwoorden op deze informatiepagina vinden, dan kunt u ons een e-mail sturen via info@piusx.nl. We vragen u om ons bij voorkeur niet telefonisch te benaderen, zodat wij ook voor anderen bereikbaar blijven.