Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Ook na de zomervakantie zijn we gestart in de Corona-pandemie. De school is ingericht conform de richtlijnen van het RIVM. We leven in de 1,5 m afstandscultuur. De laatste week voor de herfstvakantie kwam daar door het hoge aantal besmettingen Covid-19 het mondkapje tijdens verplaatsingen in de school bij. Onze complimenten hoe onze leerlingen dat alles op oppakken.

Mocht tijdens de herfstvakantie uw kind of iemand uit uw gezin positief op Corona getest zijn, wilt u ons daarvan dan s.v.p. in kennis stellen via het emailadres: k.reinerink@piusx.nl

De herfstvakantie begint morgen! Een vakantie die meer dan verdiend is. We wensen u heel prettige herfstvakantie toe en hopen onze leerling maandag 19 oktober in goede gezond op school terug te zien. Aanmelden infoavonden

Om zoveel mogelijk ouder(s)/verzorger(s) de gelegenheid te geven de voorlichtingsavond bij te wonen, bieden wij de voorlichtingsavond zowel op school als online aan. Helaas zijn wij op school wel gebonden aan een maximaal aantal personen. De voorlichtingsavond is daarom ook via een livestream thuis te volgen. I.v.m. coronamaatregelen verzoeken wij u vriendelijk om één ouder/verzorger aan te melden.   

Ook als u de voorlichting online wilt volgen verzoeken we u om u aan te melden. Daarnaast sturen we u graag een informatiepakket toe. Mocht u die willen ontvangen, laat dan uw adresgegevens achter.

Klik hier om u aan te melden voor de voorlichtingsavond, locatie Van Renneslaan op di. 27 oktober om 19.30 uur (vmbo-mavo).

Klik hier om u aan te melden voor de voorlichtingsavond, locatie Aalderinkshoek op di. 3 november om 19.00 uur (mavo-havo-vwo-tto). 

Klik hier om u aan te melden voor de voorlichtingsavond, locatie Rijssen op di. 24 november om 19.30 uur (mavo-havo-vwo).