Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

De ingelaste persconferentie van zaterdag 18 december '21 beloofde natuurlijk geen goed nieuws. Nederland is in lockdown. Dat betekent dat we hebben besloten dat de school met ingang van maandag 20 december 2021 gesloten is voor onderwijs.

De school is maandag 20 december en dinsdag 21 december van 9.00 – 12.00 uur wel open voor leerlingen om de laatste spullen op te halen. 

De mentor zal deze week online met iedere leerling een mentorgesprek voeren. De planning hiervoor ontvangt elke leerling van de mentor.

De docenten zullen zich de komende week gaan voorbereiden op het mogelijk aangepaste online rooster na de kerstvakantie. Uiterlijk woensdag 5 januari 2022 zullen we je informeren hoe we na de kerstvakantie kunnen en mogen starten.

Hoe graag we ook samen het kalenderjaar 2021 hadden willen afsluiten met een al aangepaste kerstviering behoeft geen betoog. Het is helaas niet anders.

We wensen iedereen ondanks de beperkte maatregelen heel fijne kerstdagen toe.
Aanmelden virtueel open huis

Nog even dan ga jij naar de middelbare school, leuk! Maar misschien ook best een beetje spannend. Het Pius X College is in ieder geval een school waar je je snel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Ben jij benieuwd naar onze school? 

Bezoek dan ons virtueel open huis!

Maandag 17 januari om 18.30 uur: locatie Aalderinkshoek (mavo - havo - vwo).
Klik hier om je aan te melden.

Dinsdag 18 januari om 18.30 uur: locatie Rijssen (mavo - havo - vwo).
Klik hier om je aan te melden.

Het virtueel open huis is te volgen via de website. Heb je je aangemeld? Dan ontvang je een leuke verrassing!

*Als de situatie rondom corona het toelaat zullen wij na de virtuele open huizen persoonlijke rondleidingen organiseren.

Van Renneslaan wordt Alma College
Onze vmbo-locatie aan de Van Renneslaan gaat over in het Alma College. Klik hier voor meer informatie.