Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

De ingelaste persconferentie van zaterdag 18 december '21 beloofde natuurlijk geen goed nieuws. Nederland is in lockdown. Dat betekent dat we hebben besloten dat de school met ingang van maandag 20 december 2021 gesloten is voor onderwijs.

De school is maandag 20 december en dinsdag 21 december van 9.00 – 12.00 uur wel open voor leerlingen om de laatste spullen op te halen. 

De mentor zal deze week online met iedere leerling een mentorgesprek voeren. De planning hiervoor ontvangt elke leerling van de mentor.

De docenten zullen zich de komende week gaan voorbereiden op het mogelijk aangepaste online rooster na de kerstvakantie. Uiterlijk woensdag 5 januari 2022 zullen we je informeren hoe we na de kerstvakantie kunnen en mogen starten.

Hoe graag we ook samen het kalenderjaar 2021 hadden willen afsluiten met een al aangepaste kerstviering behoeft geen betoog. Het is helaas niet anders.

We wensen iedereen ondanks de beperkte maatregelen heel fijne kerstdagen toe.
Virtuele tour

- Klik hier voor de virtuele tour van de locatie Rijssen (mavo/havo/vwo).
- Klik hier voor de virtuele tour van de locatie Aalderinkshoek (mavo/havo/vwo/tto).


De locatie Van Renneslaan gaat met ingang van schooljaar 2022 - 2023 over in het Alma College. Kijk voor meer informatie op www.almacollege.nl