Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

ICT-rijk onderwijs

Het Pius X College werkt volgens het principe van ict-rijk onderwijs. Sinds augustus 2016 wordt ict-rijk onderwijs aangeboden in alle opleidingen in leerjaar 1 tot en met 4. Dit houdt in dat leerlingen hun eigen laptop meenemen in de klas. Wij werken met deze vorm van onderwijs omdat onze maatschappij in hoog tempo verandert. We gebruiken andere vormen van communicatie en vergaren onze informatie (vooral) op het internet. De toekomst zal voor iedereen meer technologisch ingericht zijn. Als scholengemeenschap hebben we een belangrijke taak om de leerlingen daar op voor te bereiden. Het Pius X College past het onderwijs daarop aan.

Met ict-rijk onderwijs hebben leerlingen altijd en overal de beschikking over (aanvullend) digitaal leermateriaal en kunnen zij allerlei bronnen op internet snel vinden. De lesstof wordt op deze wijze uitgebreid met visuele (animaties, filmclips) en auditieve onderdelen (geluidsbestanden) en er kan meer interactie plaatsvinden.

Heeft u vragen over ict-rijk onderwijs? Mail dan naar help@rentcompany.nl  of bel naar 085-0036150 (werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur)

Presentaties en flyer

Klik hier voor de Informatie- en bestelfolder van The Rent Company.
Klik hier voor de presentatie van The Rent Company.


Klik hier voor de presentatie over ict op school.
Klik hier voor de folder over BYOD-onderwijs.
Klik hier voor het device-overzicht.