Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

FAQ


 • Hoe kom ik met jullie in contact?

  Contact

  Pius X College, locatie Almelo
  César Franckstraat 4
  7604 JG Almelo
  Telefoon: 0546-540808


  Pius X College, locatie Rijssen
  Graaf Ottostraat 48
  7461 CW Rijssen
  Telefoon: 0548-512245

  Gaf dit antwoord op uw vraag?

  Fijn dat het geholpen heeft

  Stuur je vraag via het contactformulier

 • Ik wil mijn zoon/dochter ziek melden, hoe doe ik dat?

  Afwezig zijn kan alleen worden toegestaan na schriftelijk of telefonisch verzoek van de ouders. Een verzoek hiertoe moet zo mogelijk een week van tevoren bij de betrokken teamleider worden ingediend. Bij ziekte dient zo spoedig mogelijk bericht van thuis doorgegeven te worden, bij voorkeur voor het begin van de lessen. Voor de locatie Almelo en Rijssen is dat tussen 08.00 uur en 08.20 uur.

  Gaf dit antwoord op uw vraag?

  Fijn dat het geholpen heeft

  Stuur je vraag via het contactformulier

 • Hoe vraag ik extra verlof aan?

  Extra vakantieverlof kan de school alleen toestaan,indien het gezin van de betreffende leerling door de aard van het beroep van (één van) de ouders alleen buiten de schoolvakanties op vakantie kan gaan. Hieronder vallen niet gevallen waarin (één van) de ouders in de normale vakantieperiode om organisatorische redenen door de werkgever niet gemist (kan) kunnen worden. Alleen in gevallen waarin het beroep van de ouders (bijvoorbeeld campinghouder) automatisch dwingt tot vakantie buiten de normale schoolperiode, kan een verzoek tot extra vakantieverlof gehonoreerd worden. Een verzoek tot extra vakantieverlof dient minimaal twee maanden van tevoren bij de teamleider van de betreffende afdeling ingediend te worden, samen met een verklaring van de werkgever.

  Gaf dit antwoord op uw vraag?

  Fijn dat het geholpen heeft

  Stuur je vraag via het contactformulier

Zit jij in groep 7 en wil je alvast kennismaken met Pius locatie Almelo? Schrijf je dan in voor de Xperience-middag speciaal voor groep 7! Klik hier om je aan te melden.