Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Leerlingondersteuning

Alleen als je lekker in je vel zit kun je goed presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom is goede begeleiding/ondersteuning essentieel, niet alleen tijdens de eerste weken, maar gedurende je hele middelbare schoolloopbaan. Op het gebied van begeleiding en ondersteuning hebben we diverse specialisten in huis zoals mentoren, teamleiders, afdelingsbegeleiding, zorgteam (met onder andere een schoolmaatschappelijk werker een een vertrouwenspersoon) en externe begeleiding. Zij staan altijd voor je klaar als problemen - groot of klein - zich voordoen.
Onze vertrouwenspersonen op de Pius locatie Almelo zijn mevr. Brouwers (m.brouwers@piusx.nl) en dhr. Schouten (s.schouten@piusx.nl).

Lees meer over alles wat wij te bieden hebben op het gebied van begeleiding/ondersteuning in onze schoolgids.

Zit jij in groep 7 en wil je alvast kennismaken met Pius locatie Almelo? Schrijf je dan in voor de Xperience-middag speciaal voor groep 7 op donderdag 20 juni van 15:30-16:45 uur! Klik hier om je aan te melden.

Wil je komen kennismaken met de Pius locatie Rijssen tijdens de Xperience-middag op woensdag 19 juni van 13:30-15:30 uur, klik dan hier om je aan te melden.