Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Onderwijsaanbod Locatie Aalderinkshoek


mavo, havo, atheneum (vwo), gymnasium (vwo) en tweetalig Onderwijs (tto)
Op het  Pius X College, locatie Aalderinkshoek, kun je – naast de brugklas mavo/havo, het reguliere onderwijsaanbod (havo, vwo) – ook kiezen voor tweetalig onderwijs. Wil je een stage over de grens of wil je werken in het buitenland? Dan is een goede beheersing van de Engelse taal belangrijk. Tweetalig onderwijs geeft je hiervoor een perfecte start!

Gymnasium
Mag het een tikkeltje moeilijker? Dan is ons gymnasium iets voor jou. Het gymnasium biedt een opleiding van het hoogste niveau, waardoor jouw denkvermogen en culturele bagage worden vergroot. Het is de klassieke opleiding bij uitstek met vele cultuuraspecten, voor de bollebozen heel goed te combineren met TTO of Anglia. Naast een studie van Latijn en oud-Grieks ga je onder vakkundige begeleiding regelmatig op excursie en bezoek je musea, tentoonstellingen en lezingen! Je kunt het gymnasium volgen op de locatie Aalderinkshoek in Almelo of de locatie in Rijssen.

Klik hier voor meer informatie over het onderwijsaanbod.

Groep 8 activiteiten

Nog even dan ga jij naar de middelbare school, leuk! Maar misschien ook best een beetje spannend. Het Pius X College is in ieder geval een school waar je je snel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Ben jij benieuwd naar onze school? 

Bezoek dan onze informatieavonden, open lesdagen, Xperience-middagen of ons open huis. Klik hier voor de agenda.

Van Renneslaan wordt Alma College
Onze vmbo-locatie aan de Van Renneslaan gaat over in het Alma College. Klik hier voor meer informatie.