Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Gezonde school

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen betere keuzes uit eten en drinken kunnen kopen op school. Onze school heeft enkel een automaten aanbod. Ons aanbod voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum: de Richtlijnen Gezondere Kantines. 

Voorbeelden hiervan zijn:

  • De kantine biedt in iedere productgroep minstens één betere keuze aan.
  • Stimuleren van water drinken. Er is altijd water beschikbaar voor leerlingen. Er is een speciaal watertappunt in de school aanwezig. Verder wordt er water in de automaten aangeboden.
  • Het opvallend plaatsen van betere keuzes. De betere keuzes staan bovenin de automaat. Uitzonderingsproducten staan zoveel mogelijk onderin de automaat.
  • Energydrankjes en chips in de school zijn niet toegestaan. Leerlingen worden aangesproken als zij deze bij zich hebben.

Samen met onze cateraar brengen wij ieder jaar het aanbod in de automaten in kaart met de Kantinescan van het Voedingscentrum De uitkomst wordt gerapporteerd aan de directie.

Klik hier voor meer informatie over de Gezonde schoolkantine op de locaties Van Renneslaan en Rijssen.

Virtuele tour

- Klik hier voor de virtuele tour van de locatie Rijssen (mavo/havo/vwo).
- Klik hier voor de virtuele tour van de locatie Aalderinkshoek (mavo/havo/vwo/tto).


De locatie Van Renneslaan gaat met ingang van schooljaar 2022 - 2023 over in het Alma College. Kijk voor meer informatie op www.almacollege.nl