Inloggen

Tweetalig Onderwijs

Hou jij van een uitdaging?
Goede kennis van het Engels wordt steeds belangrijker. In het hbo en op de universiteit worden in het Engels gegeven en veel studieboeken zijn in het Engels. Ook in het bedrijfsleven is goed Engels vaak een vereiste. Kijk maar eens in de personeelsadvertenties.

Wil je later ook wel in het buitenland studeren of werken, dan moet je Engels zeker goed zijn. Tweetalig Onderwijs (TTO) geeft je daarvoor een perfecte start. Tweetalig onderwijs wordt gegeven op de locatie Aalderinkshoek  (een gedeelte van de opleiding is ook in Rijssen te volgen) en is bedoeld voor leerlingen die van een uitdaging houden, leerlingen die het leuk vinden over de grens te kijken en nieuwe contacten te leggen. Je kunt tweetalig onderwijs volgen op zowel havo- als vwo-niveau.

Ben je benieuwd hoe een Engelstalige les eruit ziet? Meld je dan aan voor enkele proeflesjes door het belangstellingsformulier in te vullen. Je wordt dan automatisch voor de proeflesmiddag uitgenodigd.

Kosten
De kosten voor tweetalig onderwijs bedragen 447 euro per leerling, per leerjaar in de onderbouw. Deze kosten omvatten alle activiteiten, inclusief de reis naar Engeland in het derde leerjaar vwo. Ouders/verzorgers voor wie dit extra bedrag bovenop de schoolkosten problemen oplevert, kunnen contact opnemen met de directie van de school om de mogelijkheden te bespreken.


Download hier de flyer over Tweetalig Onderwijs.

Meer info: www.ikkiestto.nl

Vragen?
Neem contact op met:

T. (Terana) van Haren
t.vanharen@piusx.nl