Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden op het Pius X College? Klik dan hiernaast op de button om naar het aanmeldingsformulier te gaan.

Overeenkomst
Een leerling volgt onderwijs op basis van een overeenkomst met de school. Indien een leerling minderjarig is, sluit de school deze overeenkomst met de ouders. Dit gebeurt bij de aanmelding en inschrijving. Deze overeenkomst geldt voor de duur van het schooljaar. Door de aanmelding en inschrijving van de leerling bij de school verklaren de ouders zich voor hun kind akkoord met de afspraken en de regels die in de school gelden.

De school verplicht zich de leerling het onderwijs van de school aan te bieden en hem de gelegenheid te bieden het examen af te leggen. De ouders verplichten zich om hun kind de lessen aan de school te laten volgen en de verplichtingen die daaruit voortvloeien na te komen. Meer informatie over aanmelding is te vinden in de online schoolgids  of klik hier voor meer informatie over de aanmelding/inschrijving, toelatingsprocedure leerjaar 1, uitschrijving en wederzijdse verplichtingen. 

Aanmelden digitaal open huis

Nog even dan ga jij naar de middelbare school, leuk! Maar misschien ook best een beetje spannend. Het Pius X College is in ieder geval een school waar je je snel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Ben jij benieuwd naar onze school? Meld je dan aan voor ons digitale open huis. Je hebt dan de mogelijkheid om onze school virtueel te bezoeken en je kunt via videogesprekken praten met onze leerlingen en medewerkers.

Meld je gauw aan via onderstaande links. We mailen je de link naar de virtuele tour op de dag van ons open huis!

- Digitaal open huis locatie Van Renneslaan (maandag 8 februari)
- Digitaal open huis locatie Rijssen (dinsdag 9 februari)
- Digitaal open huis locatie Aalderinkshoek (woensdag 10 februari)

De digitale open huizen duren van 18.30 - 20.30 uur. 

Natuurlijk hadden we je graag persoonlijk op onze locaties willen ontvangen, maar helaas is dat nu niet mogelijk. Mochten we op een later moment alsnog een open huis kunnen organiseren dan hoor je dat van ons.

Tot gauw op ons digitale open huis!