Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Woensdag 17 april staat de afsluitende muziekavond op het programma. Het is een praktisch Schoolexamen voor muziekleerlingen in de bovenbouw. Alle leerlingen met muziek in hun pakket/profiel, dus óók de voorexamenleerlingen uit 4V, 4H en 5V, zullen aan deze muziekavond deelnemen. De leerlingen spelen composities in verschillende samenstellingen en van verschillende componisten. Het programma bestaat uit nummers die leerlingen zelf hebben gekozen en waaraan ze zelfstandig hebben (samen)gewerkt. Daarnaast brengen ze instrumentale-, en koorstukken.

De avond start om 19:30 uur en duurt t/m c.a. 21:30 uur. De inloop is vanaf 19:15 met koffie/thee. Het belooft een verrassende avond te worden!

We heten jullie van harte welkom op deze speciale avond!


Zit jij in groep 7 en wil je alvast kennismaken met Pius locatie Almelo? Schrijf je dan in voor de Xperience-middag speciaal voor groep 7 op donderdag 20 juni van 15:30-16:45 uur! Klik hier om je aan te melden.

Wil je komen kennismaken met de Pius locatie Rijssen tijdens de Xperience-middag op woensdag 19 juni van 13:30-15:30 uur, klik dan hier om je aan te melden.