Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Met ingang van donderdag 9 februari is het tijdelijk niet mogelijk om gebruik te maken van de parkeerplaats aan de Cesar Franckstraat.
Door werkzaamheden aan het parkeerterrein is het niet mogelijk om zowel de grote als de kleine schuifpoort te gebruiken. Dit geldt voor alle gebruikers.
Collega’s, medewerkers CD en gasten voor zowel de locatie als de CD het terrein kunnen via de (nog te creëeren) ingang aan de Valeriusstraat het terrein op. Dit zal ’s avonds af worden gesloten met bouwhekken en een hangslot. De auto kan op het schoolterrein worden geparkeerd op de tijdelijke parkeerplaats of in de parkeervakken aan de Valeriusstraat.
Fietsers dienen ook de ingang vanaf de Valeriusstraat te gebruiken.


Zit jij in groep 7 en wil je alvast kennismaken met Pius locatie Almelo? Schrijf je dan in voor de Xperience-middag speciaal voor groep 7 op donderdag 20 juni van 15:30-16:45 uur! Klik hier om je aan te melden.

Wil je komen kennismaken met de Pius locatie Rijssen tijdens de Xperience-middag op woensdag 19 juni van 13:30-15:30 uur, klik dan hier om je aan te melden.