Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden op het Pius X College? Klik dan hiernaast om naar de aanmeldingsformulieren te gaan.

Overeenkomst
Een leerling volgt onderwijs op basis van een overeenkomst met de school. Indien een leerling minderjarig is, sluit de school deze overeenkomst met de ouders. Dit gebeurt bij de aanmelding en inschrijving. Deze overeenkomst geldt voor de duur van het schooljaar. Door de aanmelding en inschrijving van de leerling bij de school verklaren de ouders zich voor hun kind akkoord met de afspraken en de regels die in de school gelden.

De school verplicht zich de leerling het onderwijs van de school aan te bieden en hem de gelegenheid te bieden het examen af te leggen. De ouders verplichten zich om hun kind de lessen aan de school te laten volgen en de verplichtingen die daaruit voortvloeien na te komen.

Klik hier voor meer informatie over de aanmelding/inschrijving, toelatingsprocedure leerjaar 1, uitschrijving en wederzijdse verplichtingen.  

Klik op onderstaande links voor aanmelden


Aanmelden klas 1

Aanmelden klas 2 en hoger

Zit jij in groep 7 en wil je alvast kennismaken met Pius? Klik dan hier om je in te schrijven voor de Xperience-middag bij locatie Rijssen. Klik hier om je in te schrijven voor de Xperience-middag bij locatie Almelo.